KIP

KIP

Tape for industri og bygg

KIP sin tape kjennetegnes av deres utmerkede vedheft og høye rivemotstand. Tapen tåler høye temperaturer og kan brukes til en lang rekke industrielle anvendelser.

Kip GmbH ble 100% datterselskap av Shurtape® Technologies LLC i 2000. Denne nære alliansen var det neste logiske trinnet i et tiår langt partnerskap og har ytterligere styrket oss innen forskning, utvikling og produksjon. Gjennom mange års samarbeid med vår amerikanske familiebedrift Shurtape, kan vi tilby spesielle løsninger som støtter både moderne produksjonsprosesser så vel som klassisk reparasjons- og byggearbeid.

Vi designer, utvikler og konstruerer tapen vår for å oppfylle de høyeste standarder. Vårt amerikanske eier, Shurtape Technologies LLC, er en industriledende produsent av tape-produkter med hovedkontor i North Carolina. I tillegg er vi en global leder med investeringer i flere land på fire kontinenter – inkludert et produksjons- og prosesseringsanlegg i Tyskland, Mexico, Peru, De forente arabiske emirater og Kina.
Vi ser vidt og bredt etter muligheter – fra global vekst til utvidelse av vårt tilbud. Vi lykkes fordi vi er opptatt av å opprettholde langsiktige forhold basert på god kundeservice. I tillegg til kundeservice, står vi for pålitelig kvalitet, pålitelig ytelse og punktlig levering.

Viser alle 2 resultater

 • RED Mask tape

  RED Mask tape

  kr 155
  Kjøp
 • T-Rex Duct tape

  T-Rex Duct tape

  kr 206
  Kjøp

Viser alle 2 resultater