Hikoki

Hikoki

Historie

Siden 1948 har Hikoki Power Tools designet og utviklet produkter basert på banebrytende japansk teknologi. I løpet av årene har kunnskap, ferdigheter og erfaring dannet et sterkt fundament som Hikoki vil bygge videre på i årene som kommer.

Hikoki Power Tools Norway AS endret i 2018 navn fra Hitachi Power Tools AS og inngår i det multinasjonale konsernet Koki Holdings Co Ltd i Japan med 14 mrd. Kroner i omsetning og mer enn 6500 ansatte. Koki Holdings er eid av det amerikanske equity selskapet KKR – Kohl Kravis & Roberts & Co.

Hikoki Power Tools Norway AS har hovedkontor og nordisk sentrallager på Kjeller, nord for Oslo. De har datterselskap i Danmark, Sverige, Finland og Polen. Av totalt 142 medarbeidere jobber 62 i Norge.

Produkter og bransjer

Hikoki Power Tools Norway AS er en av Norges ledende leverandører av elektroverktøy og spikring til byggevare-, elektro-, VVS- og jernvarebransje. Produktspekteret er beregnet for den profesjonelle bruker som forventer høy kvalitet, driftssikkerhet og trygghet.

Hikoki leverer blant annet disse produktene

 • Borskrutrekker og skrumaskin
 • Borhammer og meiselhammer
 • Slagskrutrekker og muttertrekker
 • Stikksag, sirkelsag og bajonettsag
 • Multikutter og kapp- og gjærsag
 • Vinkelsliper, armeringsklipper og gjengekutter
 • Støvsuger og lykt

Design og kvalitet

Hikoki tror ikke det bare er design, utseende og utforming av hvert enkelt verktøy som bidrar til økt komfort og brukervennlighet. De mener det er selve teknologien på innsiden som virkelig skaper de nye verktøyene og gjør at jobben for proffen blir enda enklere og bedre å utføre enn før.

Hikoki Multivolt – Samme størrelse betydelig mer kraft

Multi Volt batteriet i kombinasjon med Multi Volt 36V verktøy gir en enestående effekt på over 1.000W og er en reell utfordrer til strømdrevet verktøy.

Smart batteri som endrer automatisk mellom 2 Volt-nivåer, 36V (2,5Ah) og 18V (5.0Ah), i forhold til maskinen som blir brukt.

Det unike med Multi Volt batteriet er at man nå får 36V i samme kompakte størrelse som 18V batteriet, takket være ny og revolusjonerende celleteknologi. Det betyr i praksis at du får svært kraftige maskiner, i like lett og kompakt maskinkropp som 18V maskiner. Dette ivaretar god ergonomi, noe som er spesielt viktig for deg som setter store krav til effekt og ytelse. TRÅDLØS HVERDAG 36V batterisystemet utfordrer de elektriske kraftmaskinenes kraft og effektivitet – og du kan nå se frem imot en ”trådløs” hverdag. KOMPATIBELT MED 18V Multi Volt batteriet kan brukes i 18V maskiner med slide batteriinnfesting.

Garanti og service

Hikoki Power Tools Norway gir 3 års garanti på alt av elektroverktøy, batteriverktøy, batterier og ladere – UTEN krav til registrering. Hikoki vet også at tid er penger og har derfor lager og serviceverksted i Norden for å gi deg raskest mulig service

Viser alle 4 resultater

 • Høytrykkspakke (kompressor, Spikerpistol og trommel)

  Høytrykkspakke (kompressor, Spikerpistol og trommel)

  kr 37 094
  Kjøp
 • Kompressor 1,27hk høytrykk og lavtrykk

  Kompressor 1,27hk høytrykk og lavtrykk

  kr 25 153
  Kjøp
 • Spikerpistol Coil NV65HMC høytrykk 38-65mm

  Spikerpistol Coil NV65HMC høytrykk 38-65mm

  kr 14 130
  Kjøp
 • Spikerpistol Coil NV90HMC høytrykk 45-90mm

  Spikerpistol Coil NV90HMC høytrykk 45-90mm

  kr 15 554
  Kjøp

Viser alle 4 resultater